FastFood Café Restaurangexpo logga vertikal

Nordens största fastfood- & cafémässa
och Nordens viktigaste mötesplats för restaurangbranschen

Göteborg, Åbymässan 15-16 september 2021

Vinn jakten på nästa stora upplevelse?

Jakten på unika upplevelser är konstant i vår bransch, men betyder det att restaurang, fastfood och caféverksamheter behöver bli galnare, mer ”insta-friendly” eller roligare för att leva upp till de ökade kraven om maxade upplevelser? På mässan samlar vi hela branschen så att du kan möta säsongens trender, nyheter och produktlanseringar på ett härligt och effektivt sätt. Mässan har vuxit sig till att bli nordens största av sitt slag och finns numera i Göteborg, Stockholm och Malmö samt i vårt grannland Finland. Din chans att besöka mässan i Göteborg nästa gång är 15 –16 september 2021. Boka in det i din fullspäckade kalander redan nu! Snart släpper vi fribiljetterna här på hemsidan.

Hej där Besökare

Besök mässan

Hitta sortimentet som lyfter din verksamhet. Testa dig fram bland säsongens nylanseringar. Fri entré för dig i branschen.
Läs mer

Testa säsongens nyheter först

Tjenare utställare

Bli utställare

Mässorna är ett branschinriktat säljevent med fokus på att leverantörer och inköpare skall kunna träffas på en gemensam mötesplats.
Läs mer

Möt branschen ansikte mot ansikte

Håll dig uppdaterad

Prenumerera på Fastfood & Café / Restaurangexpos nyhetsbrev för att ta del av exklusiva erbjudanden, nyheter och det senaste inom branschen.

Scroll to Top